Brunch met Pascale Naessens

Wij zijn ontzettend blij om jullie uit te nodigen voor een heel speciaal event: een heerlijke brunch met niemand minder dan Pascale Naessens! Het belooft een fantastische dag te worden vol inspiratie en culinaire verwennerij.

Wat kan je verwachten?

Heerlijke brunch

Geniet van gezonde, smakelijke gerechten die speciaal voor jullie zijn bereid.

Interview Nancy Lamont

Pascale en Nancy gaan in gesprek over het Jaartraject: Van hoofd naar hart. 

Boeklancering Pascale Naessens

Hoor alles over Pascale’s nieuwe boek en laat het persoonlijk door haar signeren.

Boeklancering van Pascale Naessens

Pascale Naessens is een bekende naam als het gaat om gezonde en smaakvolle gerechten. Haar boeken staan boordevol inspiratie en praktische tips om je levensstijl op een eenvoudige en heerlijke manier te verbeteren. Deze boeklancering is de perfecte gelegenheid om haar nieuwste inzichten te ontdekken, vragen te stellen en je kookrepertoire uit te breiden met haar nieuwste recepten.

Ontdek het jaartraject

Naast al het lekkers en de inspiratie van Pascale, is dit ook het perfecte moment om meer te horen over Nancy Lamont’s Jaartraject. In een diepte-interview deelt Nancy haar visie en aanpak, waardoor je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Tijdens dit jaartraject besteden we aandacht aan de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven. We nemen de tijd om je stappen helemaal uit te werken, weet je zeker dat het zich ook echt manifesteert.

Laat je tijdens dit traject verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor verwondering en mogen de dingen ontstaan.

Praktische informatie

  • Datum: 24 september
  • Tijd: Verwelkoming vanaf 10:00 uur, lezing om 11:00 uur, einde rond 14:00 uur.
  • Locatie: Eventzaal L’eautus, Loppemsestraat 50, 8210 Zedelgem.
  • Kosten: €65