Oude website

ALLES BEGINT MET EEN GEDACHTE

WELKOM, IK HELP JE GRAAG!

Het is mijn doel zoveel mogelijk mensen te motiveren in een gezonde levensstijl. Voeding is hier een belangrijk onderdeel van, maar ik ga graag een stapje verder voor mijn mensen. Wat voor gesprekken zou je met jezelf hebben? Wie zie je in de spiegel? Wat zijn je verwachtingen voor de toekomst? Zoals gezegd kan je bij mij terecht voor veel meer dan voedingsadvies. Voetreflexologie, handreflexologie of een goed (coaching) gesprek, mijn deur staat altijd open.

Een gezonde levensstijl heeft effect op alle aspecten van je leven, ik help je graag om deze weer in balans te krijgen.

Ik werk met verschillende technieken, om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.

Zo kan je terecht voor voetreflexologie, handreflexologie maar ook voor balansdagen en trainingen van de mentale spier.

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie is een doeltreffende therapie waarbij een klacht wordt behandeld via het masseren van de voeten, onderbenen, knieën, armen en handen. Hierbij wordt het hele energiesysteem in het lichaam gestimuleerd.

"VAN HOOFD NAAR HART"

Tijdens dit jaartraject besteden we aandacht aan de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven. We nemen de tijd om je stappen helemaal uit te werken, weet je zeker dat het zich ook echt manifesteert.

Laat je tijdens dit traject verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor verwondering en mogen de dingen ontstaan.

Wil je meer informatie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

BALANSDAGEN

Laten we beginnen bij de locatie. Waar het concept altijd word aangepast op de behoeftes van de groep, zijn er een aantal pijlers die de balansdagen zo’n succes maken. En daar hou ik me dan ook graag aan vast. Een van die pijlers is de zee, de locatie zal dus altijd aan, of in de buurt van de kust zijn. De zee oordeelt niet, ze neemt al je zorgen mee, zonder te oordelen of te veroordelen. Een belangrijk uitgangspunt van deze dagen.

TEMP DE RELAX

Sinds heden maak ik onderdeel uit van het Temp de relax team. Hier kan je terecht voor voetreflexologie en levensstijl advies.

CONTACT

Heb je vragen of kan ik je je helpen? Neem dan gerust contact op via de mail.

Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug.

© 2024 Ontwikkeld door Studio Fingerprint